Probeer onze nieuwe Automatische Instagram-likes!

Nieuw! Automatische Instagram-likes. Klik hier.

Inschrijven

Instagram Volgers Kopen

Instagram Volgers Kopen met Onmiddellijke levering

Bij Buzzoid koop je snel, veilig en gemakkelijk Instagram-volgers met slechts een paar klikken. Bekijk hieronder onze aanbiedingen!

Klaar om Instagram Volgers te kopen?

Volgers zijn een fundamenteel onderdeel van je Instagram succes. Koop Instagram volgers bij Buzzoid, en zie hoe jouw Instagram profiel meer erkenning, zichtbaarheid en exposure krijgt.

 • 1. Onmiddellijke levering gegarandeerd

  Wacht niet om je volgers te krijgen. Bestellingen worden doorgaans binnen enkele minuten na aankoop verwerkt.

 • 2. Volgers van hoge kwaliteit

  We bieden volgers van de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. Geen nep Instagram-volgers!

 • 3. 24/7 klantenondersteuning

  Niets erger dan slechte klantenservice. Wij helpen u.

Koop eenvoudig Instagram-volgers met Buzzoid

Meer dan 1.000 dagelijkse klanten vertrouwen ons als de beste site om echte Instagram-volgers te leveren

Waarom zou ik Instagram volgers kopen?

Het aantal volgers dat je hebt betekent veel meer dan je zou verwachten. De meeste kijkers houden rekening met het aantal volgers van een account voordat ze besluiten op de volgknop te klikken - of niet.

Het perceptie van populariteit is vaak genoeg om deze kwaliteit in het echte leven te manifesteren. Je zou een expert in je vakgebied kunnen zijn, maar zonder genoeg volgers om het te 'bewijzen', zal niemand aandacht aan je besteden.

Of je nu een nieuw account bent dat sneller van de grond probeert te komen, of een volwassen account dat een boost nodig heeft, er zijn genoeg redenen waarom het zinvol is om nieuwe volgers van Buzzoid te kopen.

Je kan ook koop Instagram likes van Buzzoid.

Wat is de kwaliteit van Buzzoid-volgers?

Het is één ding om duizenden nieuwe volgers te krijgen, maar als ze helemaal nep zijn, kun je worden gemarkeerd voor het overtreden van de voorwaarden van Instagram.

Dit is het belangrijkste verschil tussen Instagram-volgers van hoge kwaliteit en goedkope volgers of volgers van lage kwaliteit.

Hier bij Buzzoid houden we ons niet eens bezig met volgers van lage kwaliteit. Deze volgers hebben een zeer lage betrokkenheid bij het platform en worden vaak na een paar weken van Instagram opgestart.

Dit wordt "drop-off" genoemd. Je kunt op korte termijn een boost van volgers krijgen, maar ze vallen snel af als de accounts worden verwijderd.

We hebben twee niveaus om uit te kiezen:

 • Volgers van hoge kwaliteit — Volgers met profielfoto's, maar geen verdere uploads.
 • Premium volgers — Volgers met profielfoto's en regelmatig geplaatste inhoud.

We hebben een systeem ontwikkeld voor het genereren van authentieke volgers die ervoor zorgen dat je volgers een boost krijgen zonder dat dit een paar weken later tot een uitval leidt. Dit is een veelvoorkomende ervaring die gebruikers melden na het kopen van goedkope Instagram-volgers. Drop-off is nog steeds een (zeldzame) mogelijkheid in ons ecosysteem. We vervangen eventuele drop-off volgers binnen 30 dagen na je bestelling.

Wat is de doorlooptijd nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Wanneer u een bestelling plaatst, begint ons systeem u automatisch volgers toe te wijzen. Om een dramatische toestroom van volgers te voorkomen die de spamdetectie van Instagram zou kunnen activeren, rollen we je nieuwe volgers over een paar dagen uit. De snelheid waarmee nieuwe volgers worden uitgedeeld, is afhankelijk van de grootte van uw huidige publiek.

Hoe meer volgers je hebt, hoe sneller we je bestelling kunnen uitrollen. De meeste implementaties zijn binnen 48 uur na uw aankoop voltooid.

Waarom kiezen voor Buzzoid?

Buzzoid is gemaakt door een team van socialemedia-experts met meer dan 12 jaar ervaring op socialemediaplatforms. We testen en verbeteren ons proces voortdurend om de concurrentie een stap voor te blijven.

We voeren voortdurend tests uit binnen het Instagram-ecosysteem. Dit stelt ons in staat om de optimale volgsnelheid te vinden bij het uitrollen van nieuwe orders. Ons systeem maakt gebruik van echte gebruikers, dus je zult geen problemen krijgen met Instagram vanwege hun algemene voorwaarden.

De algehele impact van uw nieuwe volgers zal aanzienlijk grotere resultaten hebben dan botgestuurde services.

Alsof dat nog niet genoeg is, zeggen onze 1000 tevreden maandelijks terugkerende klanten alles.

Kan mijn account worden verbannen voor het kopen van volgers?

Als u goedkope volgers van lage kwaliteit koopt, is de kans groot dat uw account voorgoed wordt gemarkeerd of verbannen. Dit is de enige reden waarom we ons niet eens bezighouden met spam-achtige volgers van lage kwaliteit.

Al onze volgers zijn authentieke gebruikers, dus je zult niet worden verbannen voor het gebruik van onze service.

We doen dit al jaren en hebben met deze methode duizenden accounts gekregen. Tijdens al deze projecten hebben we nog geen enkel geval ontdekt van een account dat werd verbannen als gevolg van het kopen van volgers van Buzzoid.

Welk pakket moet ik kiezen?

We bieden verschillende pakketten die passen bij de unieke vereisten van uw merk.

Eerst moet je beslissen of je volgers van hoge kwaliteit of premium volgers wilt.

Het hoogwaardige pakket is het beste voor accounts die al een behoorlijke aanhang hebben en een kleine boost willen. Het premiumpakket is voor degenen die serieus hun accounts willen laten groeien naar schaal of gloednieuwe accounts met minder dan 5000 volgers. Het premiumpakket heeft een uitzonderlijk lage drop-off die enkele jaren na uw aankoop aanhoudt.

Beide pakketten komen in hoeveelheden van 500, 1000, 2500 of 5000 nieuwe volgers per aankoop.

Welke informatie moet ik verstrekken?

We hebben niet veel nodig, alleen je gebruikersnaam.

We zullen nooit om uw wachtwoord of persoonlijke of privégegevens over uw account vragen.

We accepteren de gebruikelijke betaalmethoden, inclusief alle gangbare creditcards en PayPal (binnenkort beschikbaar).

Feedback en recensies van klanten

Hier bij Buzzoid zijn we trots op onze uitzonderlijke service en betaalbare prijzen. Je hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven - lees hieronder wat klanten zeggen over onze Instagram-volgers

Verstuur uw recensie

  0/5
★★★★★
Ik hou van deze app!
Ellie
★★★★★
beter dan alle andere websites en deze werkt echt!
- andre
★★★★★
Geweldige service en zo krijg je een proefperiode voordat je betaalt!
- Kay
★★★★★
Het werkt echt en ze waren allemaal legitiem !!
- Jason
★★★★★
Echt snel en gemakkelijk
- Bailey
★★★★★
Geweldig, zo behulpzaam en heeft me geholpen mijn pagina te verbeteren en meer volgers te verdienen met de positieve betrokkenheid.
- Matt Cromer
★★★★★
Geweldige manier om volgers te krijgen
Kamerin Carter
★★★★★
Geweldige service en ik vind het geweldig hoe het je aandacht trekt
- Ricky
★★★★★
Ik hou van de manier waarop de volgers binnen 30 minuten komen
- Marco Menjivar
★★★★★
Heel erg bedankt
- Naila
★★★★★
Ik zal niet liegen, ik was in eerste instantie echt sceptisch, maar mijn hart werd gevuld met opwinding zodra mijn echte volgers mijn meldingen begonnen in te vullen. Ik ben uiterst tevreden!
- Nthabi
★★★★★
respecto
- Doggblitz4
★★★★★
In het begin was ik een beetje sceptisch, maar de volgers begonnen ONMIDDELLIJK te komen nadat ik ze had gekocht. Ik stel voor dat jullie dit allemaal gebruiken als je wat volgers wilt.
- Nathan Rice
★★★★★
Ik zal ze 5 sterren geven. Het begon echt snel te gaan en ging toen een beetje naar beneden en begon toen weer omhoog te gaan! Heel erg bedankt 'Ik overweeg nu echt de 40 dollar!
- Kalah
★★★★★
Het werkt geweldig, ik heb 200 volgers en 100 likes gekocht en ze zijn binnen geleverd. Ik weet het niet over 3-5 minuten. Jullie kunnen mij donderen op Instagram @ fbn5k om bewijs te zien. Ik stuur je de screenshots van de e-mails die ik kreeg die mijn aankopen bevestigden. Volg mij ook op Snapchat @ hooper.saun. Bedankt dat is alles.
- Rip Stan Lee
★★★★★
Heel erg bedankt Buzzoid. Ik sugget om volgers op Buzzoid zeer snelle echte volgers te kopen. Nogmaals bedankt
- Besnik
★★★★★
Geweldige tool om uw volgers op een volgzame manier effectief te laten groeien.
- Badol
★★★★★
Supersnelle service, gewoon de beste volgers!
- Bernabedelvillar
★★★★★
Geweldige service, geweldige ondersteuning. 5 sterren van mij.
- Frank Anderson
★★★★★
Erg hulpzaam!
- Heather Bond
★★★★★
Ik wil Buzzoid bedanken voor hun professionele follow-up over hun diensten.
- Lara
★★★★★
Ik hou van deze sote. 100% ECHTE VOLGERS!
- Kiara
★★★★★
Deze website werkte! Afgezien van het feit dat ik begon met 50 volgers, kocht het 500 volgers-pakket en eindigde met 498 volgers. Misschien zorg je ervoor dat mensen niet stoppen met volgen. Bedankt, Franky.
- Franky Martin
★★★★★
Werkt over een paar uur
- Victor M Mares
★★★★★
Ik ben verbaasd over hoe snel en gemakkelijk dit was. Dit gaat zeker mijn bedrijf helpen en ik ben zo dankbaar!
- Brittney
★★★★★
Wauw wat een service! Praten over leveren ... over de top service !!! Zou ik aanbevelen ... een duizend keer JA!
- John Davis
★★★★★
vijf sterren
- igacartier
★★★★★
goed
- Tahir Salih
★★★★★
in minder dan een uur had ik mijn 750 volgers. snelle levering zoals beloofd! ik zal definitief blijven werken met Buzzoid. Ik raad hun diensten aan! zij zijn professionals in deze kwestie.
- Steven Wood
★★★★★
De moeite waard! Eerst was ik nerveus omdat het idee mij vaag leek, maar ik maakte de aankoop en nog geen minuut later lichtte mijn telefoon op met zoveel meldingen. Ik had meteen mijn volgers! En ze zien er ook niet uit als valse volgers! Geweldige service, goed gezelschap! 10/10 zou aanraden.
- DJ
★★★★★
Beste, ik heb je service tot nu toe 4 of 5 keer gebruikt. Ik ben een loyale klant! wil je alsjeblieft een grote gunst doen en me 50.000 volgers geven voor $ 150? Ik zal vandaag betalen! en blijf je service voor altijd gebruiken en verwijs je naar mijn vrienden! Laat het me weten, want ik kijk er zo snel mogelijk naar om 50k volgers te kopen!
- Eaid Fairaq
★★★★★
Beste service voor directe IG-volgers! Zal blijven gebruiken!
- John Rumberger
★★★★★
Geweldige service! Volgers blijven vullen! Blijf Buzzoid gebruiken!
- John Rumberger
★★★★★
Werkte. Had geld overgehouden op de Visa-kaart en had een boost nodig dus besteedde de rest hier gewoon aan.
- Billy James
★★★★★
Geweldig werkt perfect en op tijd
- @ultimate_human_freedom
★★★★★
Echt efficiënte service, ze hebben me echt geholpen om het openbare bereik van mijn bedrijf V21 & #039; te verbeteren!
- Jack Gaisford
★★★★★
Geweldige klantenservice. Snelle responstijd. In het weekend was het ongeveer 6-8 uur, maar gedurende de week 10-15 minuten reactietijd. Ongelooflijk! Ik kocht de 500 volgers en was helaas ontevreden en ontving een volledige terugbetaling !!! Snelle en geweldige klantenservice en zou het ten zeerste aanbevelen aan iemand die alleen maar wil dat hun cijfers er hoger uitzien zonder echte volgers te hebben. Al met al een goed bedrijf zelfs al was ik erg sceptisch over alle negatieve beoordelingen van andere websites. Maar wie echt beoordelingen achterlaat naast mensen die hoe dan ook een slechte ervaring hadden. Ik laat deze achter om hopelijk te laten zien dat dit in feite een geweldig bedrijf is. Het werkte gewoon niet voor mij.
- Matt
★★★★★
Directe bezorging! Heeft 100 volgers binnen 3 of minder minuten.
- Karen Tatum
★★★★★
goed
- Sam
★★★★★
Ik heb een andere dienst geprobeerd en mijn volgers kwamen nooit door. Kan ik een reactie krijgen om te zorgen dat deze site echt is en zal werken?
- Savannah
×

Volgers van hoge kwaliteit
Dit zijn volgers met profielfoto's maar geen verdere uploads op hun account. Automatisch bijvullen is ingeschakeld binnen de garantie.

Premium volgers
Nieuwe Premium-volgers zijn voor degenen die hun Instagram-groei serieus nemen. Deze zijn gegarandeerd met zeer weinig tot GEEN druppel!

Beheerde groei
Managed growth is voor merken, influencers en bureaus die op zoek zijn naar volgers die betrokken zijn. Dit is geen INSTANT-service en is bedoeld om gebruikers te helpen een authentiek publiek op te bouwen.